Download Vroedvrouw (Dutch Edition) by Katja Kettu,Annemarie Raas PDF

By Katja Kettu,Annemarie Raas

Een onmogelijke liefde in oorlogstijd

Lapland, zomer 1944. In de aderen van de vroedvrouw stroomt het kokende bloed van haar vermoorde vader. Sinds haar kindertijd leeft ze in een wereld die stinkt naar urine en carbol. Tot ze hem ontmoet, de Duitse luitenant in zijn glimmende SS-laarzen. Hij ziet haar, besmeurd, een navelstreng tussen haar tanden, en kijkt haar aan zoals nooit iemand haar aankeek. Zij zal deze guy volgen, desnoods naar het einde van de wereld

Na de verschijning van haar debuutroman Vroedvrouw werd Katja Kettu meteen gezien als de grote belofte van de Finse literatuur. Het boek werd een bestseller en werd bewerkt voor het theater. Een speelfilm is in de maak. Haar stijl wordt omschreven als zinnelijk, magisch en authentiek.

‘Aardbevingen op de liefdesschaal van Richter.’ – Jyllandsposten, Denemarken
‘Kettu’s vertelling getuigt van kracht, natuurlijk expertise en een haast onwerkelijke vurigheid.’ – Helsingin Sanomat, Finland
‘Niet te lezen zonder verslonden te worden.’ – Dagens Nyheter, Zweden

Show description

Read Online or Download Vroedvrouw (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - trip long island

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. type nummer één, een dochter, used to be bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. type nummer drie, eerste en enige zoon, was once haar afgod.

Additional info for Vroedvrouw (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.97 of 5 – based on 49 votes