Download Vleesbijbel: Alles over rund & kalf, varken en lam by Gertjan Kiers,Tijs Koelemeijer,Lars Hamer,Meneer PDF

By Gertjan Kiers,Tijs Koelemeijer,Lars Hamer,Meneer Wateetons,Suzanne Krom,Simone van den Berg

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak magazine tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de most sensible van de gastronomie te bereiken.

Show description

Read Online or Download Vleesbijbel: Alles over rund & kalf, varken en lam (Kookbijbels) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - trip ny

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. type nummer één, een dochter, was once bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. variety nummer drie, eerste en enige zoon, was once haar afgod.

Additional info for Vleesbijbel: Alles over rund & kalf, varken en lam (Kookbijbels) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.84 of 5 – based on 25 votes