Download Slovenië, de zonnige kant van de Alpen (Dutch Edition) by Henk Hirs,Runa Hellinga PDF

By Henk Hirs,Runa Hellinga

Een gids over misschien wel een van de leukste vakantielanden van Europa, Slovenië. De Alpen, de Middellandse Zee, grotten, wijngebieden, historische steden en bossen met beren: Slovenië heeft het allemaal, en op luttele afstand van elkaar. Behalve beschrijvingen van de voornaamste toeristische bezienswaardigheden en praktische informatie biedt de gids een schat aan verhalen en achtergrondinformatie over de geschiedenis, de geologie en de cultuur van het land. Het boek is voorzien van praktische kaartjes en veel foto's.

Show description

Read or Download Slovenië, de zonnige kant van de Alpen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - day out ny

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. sort nummer één, een dochter, used to be bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. sort nummer drie, eerste en enige zoon, was once haar afgod.

Extra info for Slovenië, de zonnige kant van de Alpen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.64 of 5 – based on 14 votes