Download Marconi Park (Erik Winter Book 12) (Dutch Edition) by Åke Edwardson,Corry van Bree PDF

By Åke Edwardson,Corry van Bree

Het wordt eindelijk lente in Göteborg en naarmate de dagen lengen, verbetert inspecteur Erik Winters humeur. Tot de brute realiteit van alledag daar verandering in brengt.

Het lijk van een guy wordt gevonden, een plastic zak over zijn hoofd getrokken. Op zijn lichaam ligt een stuk karton met daarop één enkele hoofdletter, aangebracht met een dikke viltstift.

Daarop volgen meer moorden, en op alle lichamen wordt een letter aangetroffen. Terwijl iciness de woordpuzzel probeert op te lossen, zoekt zijn workforce koortsachtig naar een verband tussen de slachtoffers – maar dat lijkt er niet te zijn.

Marconi Park is het twaalfde deel in de thrillerreeks met Inspecteur Erik iciness in de hoofdrol.

#MarconiPark

Show description

Read or Download Marconi Park (Erik Winter Book 12) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - day trip ny

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. style nummer één, een dochter, used to be bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. style nummer drie, eerste en enige zoon, was once haar afgod.

Extra resources for Marconi Park (Erik Winter Book 12) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.76 of 5 – based on 38 votes