Download Easy peasy (Dutch Edition) by Claire van den Heuvel,Vera van Haren PDF

By Claire van den Heuvel,Vera van Haren

effortless Peasy is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft effortless Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je child, dreumes of peuter een gezonde foundation te geven. effortless Peasy is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag. Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije commence? En hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke assistance, realistische alternatieven en heel veel gemakkelijke recepten.

‘Een should have voor alle (aanstaande) vaders en moeders die hun variety een gezonde foundation willen meegeven.’ JAMIE MAGAZINE

‘Het is lang geleden dat we zó ontzettend enthousiast waren over een Nederlands kookboek!’ MONIQUE VAN LOON, CULY.NL

Show description

Read or Download Easy peasy (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - day trip long island

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. style nummer één, een dochter, used to be bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. style nummer drie, eerste en enige zoon, used to be haar afgod.

Extra resources for Easy peasy (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.19 of 5 – based on 36 votes