Download Dubbele dreiging (Jack Ryan Book 15) (Dutch Edition) by Tom Clancy,Mark Greaney,Joost van der Meer,William PDF

By Tom Clancy,Mark Greaney,Joost van der Meer,William Oostendorp

President Jack Ryan is nog maar internet teruggekeerd in het Witte Huis als hij zich geconfronteerd ziet met een internationale trouble. Een mislukte staatsgreep in de Volksrepubliek China dwingt de chinese language president Wei Zhen Lin om in te stemmen met de expansiepolitiek van generaal Su Ke Quiang. De Zuid-Chinese Zee wordt geclaimd en chinese language troepen worden in opperste paraatheid gebracht voor een invasie van Taiwan.

Ryan en zijn kabinet zijn vastbesloten om China af te stoppen, maar China heeft een nieuwe generatie raketten ontwikkeld die de Amerikaanse marineschepen die Taiwan moeten beschermen, bedreigen. Tegelijkertijd hebben computerexperts een allesvernietigende cyberaanval ingezet op de Amerikaanse infrastructuur, een nieuw soort oorlogvoering die vele malen gevaarlijker is dan welke eerdere aanval op de Verenigde Staten dan ook.

In een ultieme poging de situation te bestrijden, doet president Ryan een beroep op de Campus. Maar er is één probleem voor deze ultrageheime dienst die volledig onder de radar van de Amerikaanse politiek opereert: iemand weet van hun bestaan af en dreigt hun identiteit te onthullen…

Show description

Read Online or Download Dubbele dreiging (Jack Ryan Book 15) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - trip ny

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. variety nummer één, een dochter, was once bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. type nummer drie, eerste en enige zoon, used to be haar afgod.

Extra resources for Dubbele dreiging (Jack Ryan Book 15) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.84 of 5 – based on 25 votes