Download Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis by Tess Posthumus,Lars Hamer PDF

By Tess Posthumus,Lars Hamer

's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Tess Posthumus geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey bitter, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan a hundred cocktails vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, instruments en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak.

Tess Posthumus (1988) rondde in 2014 haar grasp Sociologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werd ze stapelverliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de gerenommeerde cocktailbar Door seventy four in Amsterdam. Haar expertise is niet onopgemerkt gebleven: ze gained various (inter)nationale competities, magazine zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd in 2015 in Kaapstad benoemd tot 'World's top girl Bartender'. Inmiddels reist Tess de wereld over om haar kennis van het vak te delen, werkt ze als advisor voor Gall&Gall en schrijft ze voor Het Parool en diversified horecavakbladen.
#cocktailsmettess

Show description

Read or Download Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De Nataken (Dutch Edition)

DE NATAKENHET ”ALTIJD” BOEK DER MILLENNIA VAN GEESTSTRUCTUURGeleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding. De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk.

Herstel binnen de verslavingszorg (Dutch Edition)

Doel van dit boek is een overzicht te geven van de prestige van de herstelondersteunende zorg binnen de verslavingspraktijk.

De waarheid is een koe (Dutch Edition)

‘Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm. ’ - day out long island

Wat voorafging (Dutch Edition)

Berthe Moreels (1919-2014) wilde eigenlijk geen kinderen. Haar huwelijk met Jan Broeckhoven bracht evenwel een verbintenis van meer dan zestig jaar, twee dochters en een zoon met zich. sort nummer één, een dochter, used to be bijzonder omdat het haar tot moeder maakte. style nummer drie, eerste en enige zoon, used to be haar afgod.

Extra resources for Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.47 of 5 – based on 30 votes